Idiomorf infographics  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
english translation        
 
tekeningen, illustraties, diagrammen en grafieken
over diverse onderwerpen
zakelijk netwerk   pictogram veiligheid   diagram snelheid   diagram natuurlijke koolstofketen
Zakelijk netwerk of
persoonlijke kliek
  Pictogram
gedragsregels veiligheid
  Diagram snelheid bij
mens en dier
  Diagram over natuurlijke
koolstofkringloop (CO2)
 
medische instructies   ooglid aandoeningen   grafiek over verhouding olieprijs   uitvergrote afbeelding van een spin
Vergissingen met
medische instructies
  Aandoeningen oogleden   Grafiek over olieprijs
in verhouding export
  Afbeelding van een
spin sterk uitvergroot
 
 
   

Wij hebben d eze informatieve tekeningen (infografieken) in opdracht gemaakt ter verfraaiing van het grafisch ontwerp van medische documentatie, technische analyse, biologische onderzoeken en statischische gegevens. In tegenstelling tot de meeste op zichzelf staande infographics die wij maken zijn de afbeeldingen op deze pagina getekend om technische documentatie, medische instructies of complexe statistische  gegevens overzichtelijk te maken en richting te geven aan de informatiestructuur van projecten. Klik op een tegel naar keuze om de hele illustratie of animatie te zien.
Als u geïnteresseerd bent in een illustratie of animatie voor uw artikel of heeft u vragen over de talloze mogelijkheden met deze bewegende illustraties dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Een illustratie schept sfeer en vertelt een verhaal dat niet in woorden is te vatten. Het grafisch ontwerp kan met heldere illustraties moeilijke materie begrijpelijk maken. Illustraties maken de smaak aan het gerecht van het paginaontwerp, op papier Ún op het internet. Hoewel Idiomorf zich voornamelijk bezig houdt met beeldende wetenschappelijke, technische en medische vormgeving, blijft ook onderzoek naar nieuwe tekenmethoden een belangrijke plaats innemen. Inmiddels hebben wij talloze illustraties en pictogrammen gemaakt voor de meest uiteenlopende informatieve doeleinden. Wij vervaardigen illustraties uitsluitend digitaal. Dit is om verdere grafische vormgeving in 3D of animatie makkelijk mogelijk te kunnen maken. Dit doen wij ten behoeve van advertenties, brochures, displays, websites, promotionele presentaties of handleidingen. Zoekt u een illustrator, bel 085 8785998 of mail en wij vertellen u onze mogelijkheden.

Het beginsel van technisch illustreren werd in de vijftiende eeuw gelegd door o.a. Leonardo da Vinci. Daarbij werden veel geometrische beginselen van beroemde wiskundigen, zoals Pythagoras uitgeprobeerd en verwerkt. Het technisch illustreren heeft zich in de loop van de eeuwen ontwikkeld tot een moderne techniek waaraan een eenduidige evolutie ten grondslag ligt. Een klassieke technische illustratie wint de laatste decennia sterk aan betekenis. Met name fabrikanten die producten vervaardigen waarbij het gebruik een grotere rol speelt dan het uiterlijk hebben baat bij onze tekeningen.